HTML

Hajrá csehek

Folyjon a sör, torlódjanak a mássalhangzók és hangozzék ezer Poplacsek torkából a jelszó: Cesi do toho!

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • Matfu: sportgeza.hu/futball/2008/07/04/a_kuka_szelere_kerult_a_10-es_mez Itt lehet szavazni Sverkosra...... (2008.07.04. 21:39) Ezért estünk ki
  • jedno pivo prosim: Azóta is gyászban a szívem, az pedig egyenesen baromság, hogy Cech miatt kellett volna búcsúznia a... (2008.06.19. 08:49) Hazamentek. Holnap elemezzük, miért.
  • Dr. Zoidberg: Haydi Türkiye! (2008.06.18. 14:41) Csehország-Törökország LIVE
  • Matfu: Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, én 2:0-nál is éreztem, hogy nehéz lesz a vége. Ti nem láttáto... (2008.06.17. 08:59) Két perc alatt kinyírtak minket
  • Scala: N.Zoli · foldiek.blog.hu 2008.06.16. 00:06:39 Szóval abban egyetértek, hogy nem a kapus a hibás, ... (2008.06.16. 21:04) Hogy fájhatna ennél jobban?!

Szerdán egy döntetlen is elég lehet

2008.06.10. 14:08 Ultras U Fleku

Nincs az a randa győzelem, aminek ne lehetne örülni egészen a következő meccsig. Nekünk viszont most az a dolgunk, hogy a sörszagú böffentések mögül már mélán rá-rápillantsunk a szerdán esedékes második fordulóra, ahol az első meccsét imponáló magabiztossággal lehozó Portugália lesz az ellenfél. A két győztes feszül tehát egymásnak, mi pedig fél szemünket a két vesztes meccsén tartva halkan megjegyezzük, hogy a svájciak elleni hátszőrborzoló teljesítményünk után bizony előre aláírnánk egy döntetlent, hogy aztán a törökök ellen vagy ki-ki rangadót játsszunk, vagy már továbbjutóként rápihenhessünk a negyeddöntőre.

A cseh sajtó sem volt elájulva a svájciak ellen mutatott játéktól, és a hétfői edzés utáni sajtótájékoztatón már arról faggatták a mestert, hogy milyen változásokat eszközöl a csapatában. Brückner nem volt hajlandó részletekbe bocsátkozni, annyit azonban elárult, hogy egy helyen egészen biztosan változtatni fog a kezdőjén. Mivel a védelem tulajdonképpen lehozta a meccset, Koller kihagyhatatlannak tűnik, az eddig látott formációt pedig nem esélyes, hogy most kezdi el variálni a mester, a cseh média egy emberként találgatni kezdett.

Abban mindenki egyetértett, hogy a gyenge támadójáték elsősorban a támadó középpályások erőtlen teljesítményének volt köszönhető, így várhatóan közülük kerülnek ki a leváltott játékosok. Jarolím kivágását mindenképpen jogosnak véljük, (vagy Matějovský, vagy némi átszervezés árán Baroš kerülhet a helyére) de Sionko sem mutatott semmit, amiért érdemes lenne a csapatban tartani. Az ő helyettesítése már komolyabb feladat, hiszen Vlček már nem tud (főleg Portugália ellen) végigfutni egy meccset, ezért akadtak olyan vélemények is, hogy a balszélen kicsit hátrébb lép majd Plašil, és a győztes gólt szerző Sverkos, esetleg a fiatal Fenin kezd majd a jobboldalon.

Természetesen eszünkbe sincs kivonni magunkat a nagy tippelgetés alól, íme tehát a mi tippünk a portugálok elleni kezdőcsapatra:

Čech – Grygera, Ujfaluši, Rozehnal, Jankulovski – Galásek, Polák, Kováč – Plašil, Matějovský – Koller

Polák teljesítményének nagyon komolyat kell javulnia, és persze ott van Cristiano Ronaldo levédekezésének feladata, melyet javarészt Jankulovski fog magára vállalni, de Plašil is kénytelen lesz vissza-visszalépni vele. Nem győzzük hangoztatni, most csak nem szabad kikapni, a második győzelmünkkel bőven ráérünk a törökök elleni meccsig. Mondjuk ezt annak ellenére, hogy a németnél kétségtelenül gusztusosabb ellenfél lenne akár a lengyel, akár a horvát válogatott. De először jussunk tovább...

mondjad, poplacsek!

Címkék: válogatott gyorshír

A bejegyzés trackback címe:

https://hajracsehek.blog.hu/api/trackback/id/tr71512970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása