HTML

Hajrá csehek

Folyjon a sör, torlódjanak a mássalhangzók és hangozzék ezer Poplacsek torkából a jelszó: Cesi do toho!

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • Matfu: sportgeza.hu/futball/2008/07/04/a_kuka_szelere_kerult_a_10-es_mez Itt lehet szavazni Sverkosra...... (2008.07.04. 21:39) Ezért estünk ki
  • jedno pivo prosim: Azóta is gyászban a szívem, az pedig egyenesen baromság, hogy Cech miatt kellett volna búcsúznia a... (2008.06.19. 08:49) Hazamentek. Holnap elemezzük, miért.
  • Dr. Zoidberg: Haydi Türkiye! (2008.06.18. 14:41) Csehország-Törökország LIVE
  • Matfu: Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, én 2:0-nál is éreztem, hogy nehéz lesz a vége. Ti nem láttáto... (2008.06.17. 08:59) Két perc alatt kinyírtak minket
  • Scala: N.Zoli · foldiek.blog.hu 2008.06.16. 00:06:39 Szóval abban egyetértek, hogy nem a kapus a hibás, ... (2008.06.16. 21:04) Hogy fájhatna ennél jobban?!

Hazamentek. Holnap elemezzük, miért.

2008.06.18. 16:22 Ultras U Fleku

Hazasunnyogott az elsőként kieső csapatok egyikeként nyári kalandját röpke két hét alatt letudó cseh csapat, méghozzá a prágai repülőtér egy olyan termináljához érkeztek, melyet csak charter-járatok használnak, a játékosok pedig az újságírókat kikerülve egyszerűen megszöktek. Egyedül Petr Cech volt hajlandó válaszolni néhány kérdésre, de ő sem tudott semmi olyat mondani, ami ne hangzott volna el már korábban is.

„Ha hibázol, el kell ismerned, én pedig hibáztam. A második török gól előtt elkövetett hibám miatt kellett búcsúznunk az Eb-től, és ezen nem változtat semmilyen magyarázat. Rosszul mértem fel a labda útját, és mire észbe kaptam, hogy túl messze van tőlem, az eső miatt már Nihat előtt is volt, aki nem hibázott. A harmadik gól pedig egyértelműen a második következménye volt, az egész csapat a hatása alatt volt, ezért csökkent a koncentráció.”

A cseh válogatott ha elért eredményeivel nem is, játékával annál inkább csalódást okozott az érte szorítóknak, ennek okait pedig holnap fogjuk kicsit közelebbről megszemlélni. Az elemzésben persze helyet kap majd a játékosok és az edző értékelése, valamint az általunk döntőnek vélt okok, melyek végül a kieséshez vezettek.

1 poplacsek már megmondta, hogy is van ez

Címkék: válogatott cech

A bejegyzés trackback címe:

https://hajracsehek.blog.hu/api/trackback/id/tr88527485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jedno pivo prosim 2008.06.19. 08:49:51

Azóta is gyászban a szívem, az pedig egyenesen baromság, hogy Cech miatt kellett volna búcsúznia a csapatnak. Bullshit! Bár valóban nagyot hibázott, volt jópár bravúros védése, főleg az első meccsen, amit szerencsével nyertünk. Nem kell a mártír szerep, nem egy emberes vereség ez, az egész csapat a második félidőre világosbarna hígfos lett, elől súlytalan óriás, semmi középpálya, hibázó nagynevű védelem bakizó kapussal, és ami talán a legfontosabb gyengén cserélő vagy nemcserélő kapitány. Én nagy Nedved fan vagyok , mikor az EB. előtt felvetődött, hogy Rosicky kiesésével esetleg rehabilitálják, nagyon szorítottam, hogy vállalja el, nagyon kellett volna egy kreatív, harcos vezér a csapatba, akinek a habitusa is olyan, hogy 2-1nél nem áll vissza védekezni. Nem tudom, talán másként alakult volna de mindegy is. Úgy tűnik, mint sok más csapatnál, a cseheknél is eljött egy korszak vége, rendezni kell a sorokat. Ahoj.
süti beállítások módosítása