HTML

Hajrá csehek

Folyjon a sör, torlódjanak a mássalhangzók és hangozzék ezer Poplacsek torkából a jelszó: Cesi do toho!

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • Matfu: sportgeza.hu/futball/2008/07/04/a_kuka_szelere_kerult_a_10-es_mez Itt lehet szavazni Sverkosra...... (2008.07.04. 21:39) Ezért estünk ki
  • jedno pivo prosim: Azóta is gyászban a szívem, az pedig egyenesen baromság, hogy Cech miatt kellett volna búcsúznia a... (2008.06.19. 08:49) Hazamentek. Holnap elemezzük, miért.
  • Dr. Zoidberg: Haydi Türkiye! (2008.06.18. 14:41) Csehország-Törökország LIVE
  • Matfu: Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, én 2:0-nál is éreztem, hogy nehéz lesz a vége. Ti nem láttáto... (2008.06.17. 08:59) Két perc alatt kinyírtak minket
  • Scala: N.Zoli · foldiek.blog.hu 2008.06.16. 00:06:39 Szóval abban egyetértek, hogy nem a kapus a hibás, ... (2008.06.16. 21:04) Hogy fájhatna ennél jobban?!

Litvánia behódolt, jöhetnek a skótok

2008.05.29. 23:26 Ultras U Fleku

Hát akkor kezdjük azzal, hogy az első felkészülési meccsünk jól sikerült, hiszen legyalultuk Litvániát (nem kunszt, de azért ér örülni neki), méghozzá az Eden stadion első hivatalos válogatott meccsén! És ha már stadion, jövő héten szerencsém lesz személyesen is megtekinteni a helyszínt egy egészen más ügyből kifolyólag, úgyhogy jövő héten interjúkkal, helyszíni képekkel és sörszagú pofával posztolok újabbat a cseh válogatott felkészüléséről. Addig viszont még játszunk a skótokkal, hajtás után pedig jön a mindenféle.

A hírek szerint a litvánok ellen a mezőny legjobbja az Anderlecht légiósa, Vlcek volt, de nem lehetett panasz természetesen a két gólt szerző Kollerre, ami pedig szintén örvendetes, az David Jarolim erőtől duzzadó középpályás játéka, hiszen várhatóan ezen a csapatrészen múlik majd a legtöbb. Természetesen ismét három csatárral dörgöltük a sok angol és spanyol focin szocializálódott sutyerák orra alá a támadójáték esszenciáját (bár Baros még igencsak keresgéli önmagát, a hírek szerint erős közepest nyújtott csak).

Csehország – Litvánia 2-0 (Koller 39, 63)
Prága, Eden stadion, 15.000 néző.

Csehország: Petr Cech — Zdenek Grygera, Tomas Ujfalusi (75. perc: Radoslav Kovac), David Rozehnal, Marek Jankulovski (65. perc: Michal Kadlec) — Jaroslav Plasil (79. perc: Rudolf Skacel), Jan Polak (46. perc: Tomas Galasek), David Jarolim (83. perc: Marek Matejovsky) — Stanislav Vlcek, Milan Baros (46. perc: Vaclav Sverkos), Jan Koller

(Egy érdekes, ugyanakkor igen kellemetlen dolog a meccsel kapcsolatban: a válogatott menedzsmentjének két főszervezője is lemondott, miután először a mérkőzés szórólapján véletlenül a Lett zászlót tüntették fel a Litván helyett, majd ezt megfejelve a két ország himnuszát is összekeverték.)

A cseh keret tehát teljes, Brückner (aki ma játékosaival az Év Játékosa gálán vesz részt) jelezte, hogy nem kíván a ma éjfélkor lejáró határidő előtt változtatni csapatán, így azt véglegesnek vehetjük. A tegnapi meccsről nyilatkozva elmondta, hogy örül a győzelemnek, de úgy látja, még sok dolguk lesz a hátralevő két hétben.

A mérkőzésen pontosan úgy játszottunk, ahogy a felkészülés jelenlegi szakaszában vártam. - így a mester.

Péntek este jönnek a skótok!

1 poplacsek már megmondta, hogy is van ez

Címkék: video válogatott gyorshír

A bejegyzés trackback címe:

https://hajracsehek.blog.hu/api/trackback/id/tr33494278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N.Zoli 2008.05.31. 00:47:10

Imadom a cseh soroket, filmeket, a jegkorong es futball valogatottat, 1996 ota minden vilagversenyen nekik szurkolok. A legutobbi EB legjobb meccse volt cseh-holland. Remelem legepelnek mindenkit!
Ha jatszanak a csehek, akkor tarsasagban nezzuk a meccseket Pilsner Urquellt kortyolgatva es olyan lelkesedesel, mintha a magyar valogatott jatszana, vagy mi is csehek lennenk. Ezt nem tudom elmagyarazni, hogy miert van igy, de kivalo feeling Csehorszagnak szurkolni.
süti beállítások módosítása