HTML

Hajrá csehek

Folyjon a sör, torlódjanak a mássalhangzók és hangozzék ezer Poplacsek torkából a jelszó: Cesi do toho!

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • Matfu: sportgeza.hu/futball/2008/07/04/a_kuka_szelere_kerult_a_10-es_mez Itt lehet szavazni Sverkosra...... (2008.07.04. 21:39) Ezért estünk ki
  • jedno pivo prosim: Azóta is gyászban a szívem, az pedig egyenesen baromság, hogy Cech miatt kellett volna búcsúznia a... (2008.06.19. 08:49) Hazamentek. Holnap elemezzük, miért.
  • Dr. Zoidberg: Haydi Türkiye! (2008.06.18. 14:41) Csehország-Törökország LIVE
  • Matfu: Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, én 2:0-nál is éreztem, hogy nehéz lesz a vége. Ti nem láttáto... (2008.06.17. 08:59) Két perc alatt kinyírtak minket
  • Scala: N.Zoli · foldiek.blog.hu 2008.06.16. 00:06:39 Szóval abban egyetértek, hogy nem a kapus a hibás, ... (2008.06.16. 21:04) Hogy fájhatna ennél jobban?!

Botrány botrány hátán Csehországban

2008.06.25. 15:59 Ultras U Fleku

Sajátos módját választva a levezetésnek kocsmai verekedésbe bonyolódott Prága óvárosában a cseh válogatott négy játékosa, Fenin, Ujfalusi, Baros és Kovac. Az incidensről a blesk.cz számolt be, mire válaszul a főszereplő, Fenin ügynöke egy közleményt adott ki, melyben megkísérelte elbagatellizálni az esetet.

„Hajnalban több barátommal mentünk el egy szórakozóhelyre, ahol aztán az egyik vendéggel szóváltásba, majd verekedésbe keveredtem. Az egyik velem lévő társamat támadta meg az ismeretlen, én pedig úgy döntöttem, hogy megvédem. Az összecsapás pár perc alatt lezajlott és senkinek nem esett komoly baja.”

A hírről tudósító portál azonban egészen máshogy írja le az esetet, szerintük vér is folyt, és mentőt kellett hívni az összecsapás helyszínére. Az Eb-re kiutazó, de ott egyetlen percet sem játszó frankfurti csatár mindenesetre komoly szankciókra számíthat, ha bebizonyosodik, hogy a verekedést szított.

Pont erre volt szüksége a cseh válogatottnak, hiszen napok teltek még csak el azóta, hogy a fenti pletykalap megszellőztette a Baros és Brückner között a szállodában kitört, éles hangú vita hírét. Egy neve elhallgatását kérő játékosra hivatkozva a lap szerint Baros durva szavakkal támadta a szövetségi kapitányt, miután az közölte vele, hogy Törökország ellen nem lesz tagja a cseh kezdőcsapatnak. Az érintettek cáfolnak.

Más, kellemesebb téma, hogy a cseh szövetség bejelentette, hogy július 17-én jelentik be a leköszönő Brückner utódját. A sajtó szerint Jozef Chovanec és Petr Rada között dönt majd a testület, de hallani lehetett a német Klaus Topmöller, a brazil Carlos Alberto Torres és a hazai Karel Jarolim nevét is a jelöltek között.

mondjad, poplacsek! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hajracsehek.blog.hu/api/trackback/id/tr77538999

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: benefits of health card 2018.12.03. 15:30:35

Backuptrans android line transfer crack - countnethaale

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása