HTML

Hajrá csehek

Folyjon a sör, torlódjanak a mássalhangzók és hangozzék ezer Poplacsek torkából a jelszó: Cesi do toho!

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • Matfu: sportgeza.hu/futball/2008/07/04/a_kuka_szelere_kerult_a_10-es_mez Itt lehet szavazni Sverkosra...... (2008.07.04. 21:39) Ezért estünk ki
  • jedno pivo prosim: Azóta is gyászban a szívem, az pedig egyenesen baromság, hogy Cech miatt kellett volna búcsúznia a... (2008.06.19. 08:49) Hazamentek. Holnap elemezzük, miért.
  • Dr. Zoidberg: Haydi Türkiye! (2008.06.18. 14:41) Csehország-Törökország LIVE
  • Matfu: Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, én 2:0-nál is éreztem, hogy nehéz lesz a vége. Ti nem láttáto... (2008.06.17. 08:59) Két perc alatt kinyírtak minket
  • Scala: N.Zoli · foldiek.blog.hu 2008.06.16. 00:06:39 Szóval abban egyetértek, hogy nem a kapus a hibás, ... (2008.06.16. 21:04) Hogy fájhatna ennél jobban?!

Újabb ügy, ezúttal Cech szólt be

2008.06.27. 16:41 Ultras U Fleku

Már itt is van a legújabb ügy, így nekünk is muszáj lesz átgondolnunk, hogy a keret erejéhez mérten valóban nem nagy csalódás-e a cseh válogatott Eb-szereplése. Mi azt gondoltuk, nem az, de a kiesés óta egymást érik a kellemetlenebbnél kellemetlenebb ügyek, szinte forrong a CMFS, melynek most éppen az elnöke került nehéz helyzetbe, miután a legnagyobb nevű cseh játékosnak, Pert Cechnek ugrott neki egy a nemzeti sportnapilapnak adott nyilatkozatában.

Vlastimil Kostal, a szövetség elnöke a csapat kiesésének elsőszámú okaként Petr Cech kapus bakiját nevezte meg, mely a Törökország elleni, döntő csoportmérkőzés 84. percében az ellenfél egyenlítését jelentette. Azt már maga az érintett sem tagadta, hogy a harmadik gól egyértelműen a második következménye volt, de az éles hangon megfogalmazott kritika már neki is sok volt.

„A labdarúgást mindig csapatsportnak gondoltam, ahol nem csak a csapat tagjai, de az őket segítő vezetőség is összetart és közösen tesz a sikerért. Kostal nyilatkozata után azonban úgy vélem, a mi csapatunk van egy tagja, aki soha életében nem hibázott, és míg minden győzelemben része volt, vereséget soha nem szenvedett.”

Cech megjegyezte, hogy a szóban forgó vezető minden alkalmat kihasznált, hogy a csapat sikereinek dicsfényében mutogassa magát, de a vereségek alkalmával soha nem állt ki a csapat mellett. Hozzátette, hogy tisztában van vele, hibázott a törökök ellen, és ezt sem a mérkőzés után, sem azóta nem tagadta.

„A média és a szurkolók előtt a vezetőség néhány tagja mindent megtesz, hogy ránk húzza a vizes lepedőt, és megmondom őszintén, a felelősség efféle tologatása számomra nem csak elfogadhatatlan, de egyúttal elszomorító is.”

Kedvelünk téged, Petr, de ki a francnak kellett volna lehúznia azt a szerencsétlen beadást, ha nem neked?

mondjad, poplacsek!

Címkék: válogatott utóhang

A bejegyzés trackback címe:

https://hajracsehek.blog.hu/api/trackback/id/tr79542294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása