HTML

Hajrá csehek

Folyjon a sör, torlódjanak a mássalhangzók és hangozzék ezer Poplacsek torkából a jelszó: Cesi do toho!

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • Matfu: sportgeza.hu/futball/2008/07/04/a_kuka_szelere_kerult_a_10-es_mez Itt lehet szavazni Sverkosra...... (2008.07.04. 21:39) Ezért estünk ki
  • jedno pivo prosim: Azóta is gyászban a szívem, az pedig egyenesen baromság, hogy Cech miatt kellett volna búcsúznia a... (2008.06.19. 08:49) Hazamentek. Holnap elemezzük, miért.
  • Dr. Zoidberg: Haydi Türkiye! (2008.06.18. 14:41) Csehország-Törökország LIVE
  • Matfu: Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, én 2:0-nál is éreztem, hogy nehéz lesz a vége. Ti nem láttáto... (2008.06.17. 08:59) Két perc alatt kinyírtak minket
  • Scala: N.Zoli · foldiek.blog.hu 2008.06.16. 00:06:39 Szóval abban egyetértek, hogy nem a kapus a hibás, ... (2008.06.16. 21:04) Hogy fájhatna ennél jobban?!

Edzőtábor, keretváltozás és Petr Cech

2008.05.23. 13:32 Ultras U Fleku

Véget ért a bajnokság (bajnok a Slavia), most már teljes lendülettel a válogatottra koncentrálhatunk, s ezt meg is tesszük alább, hiszen számos olyan hír látott napvilágot menet közben, melyeket elmulasztottunk blogra vetni. Egy gondolat erejéig azonban még a Gambrinus ligát is előcitáljuk: a szezon gólkirálya az ostravai Vaclav Sverkos lett, akit egyébként Brückner is beválogatott, így ha a középpálya nem is lesz olyan erős, mint szokott, azért a csatársorban két rutinos és két lendületes, fiatal támadóval erősen bizakodhatunk. Hajtás után szétnézünk a válogatott játékosai között, szót ejtünk a felkészülésről, és persze megint megmondjuk, miért fognak a csehek győzni!

Például ezért. A Bl döntő ugyanis Petr Cech miatt számunkra sem volt érdektelen (meg mondjuk egyébként sem), és bizony igen megnyugtató volt, amit láttunk. Petr elképesztő formában van, s bár nem szeretnénk azt a képzetet kelteni, hogy túl sok szerepe lesz az Európa-bajnokságon, de abban biztosak vagyunk, hogy rajta semmi nem fog múlni. A vesztes döntő után Cech már csatlakozott a Bad Kleinkirchenben edzőtáborozó cseh kerethez, ahol egy hetet töltenek el, mielőtt hazautaznának, hogy megnyissák felkészülési meccseik sorát Litvánia ellen (Prága, május 27.), melyet három nappal később egy Skócia elleni, szintén hazai erődemonstrációval fejelnek majd meg.

Ebben a keretben azonban nem lesz ott Pavel Nedved. A Furia Cecha visszatérését többen szinte biztosra vették (mi is!) Rosicky kidőlésének bizonyossá válásával, ám sajnos a játékos hajthatatlan volt, így nélküle indulnak csatába az Eb-n a fiúk. Közben az is kiderült, hogy a friss bajnok Slavia egyetlen játékost sem delegál a csapatba, hiszen az egyébként biztos kerettagnak számító Daniel Pudil eltörte a kezét, így az ő szolgálatairól is le kell mondania Brücknernek. A baleset kedvezményezettje a Hertha középpályása, Skácel lett (ex-Marseille és Panathinaikosz), aki egyébként háromszoros válogatott, de legutóbb három éve szerepelt a cseh csapatban. A végleges keret leadásának határideje május 28. lesz, de nagy változásokra már nem kell számítani, hiszen például a Zenittel UEFA-kupát nyerő Šírl játékáról is lemondott a mester annak közepesen súlyos térdsérülése miatt. Ujfalusi viszont már a csapattal van, az ő húzódása nem komoly, vele kapcsolatban csak annyi hírünk van, hogy immár biztosan távozik Firenzéből.

Az UEFA holnapján közzétett szavazásról ejtsünk még szót, ahol az Európa-bajnokságok legszebb góljaira lehetett voksolni, s ezzel el is dőlt az egyik korábbi posztban feltett kérdésünk, miszerint Panenka róla elnevezett büntetőjét, vagy Poborsky portugálok elleni emelését indítsuk-e csatába a blogok közti legszebb gól versenyben. Nem mehetünk szembe a nép véleményével, aki pedig elfelejtette volna, hogy miért is, annak íme Karel csodálatos mozdulata.

1 poplacsek már megmondta, hogy is van ez

Címkék: video válogatott liga cech

A bejegyzés trackback címe:

https://hajracsehek.blog.hu/api/trackback/id/tr54483905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EUvonalas · http://errolugatok.blog.hu 2008.05.23. 18:25:37


A meccsekre utazó szerencséseknek: az osztrák határon az EB idejére felfüggesztik Schengent!

www.euvonal.hu/index.php?op=hirek&id=5039
süti beállítások módosítása