HTML

Hajrá csehek

Folyjon a sör, torlódjanak a mássalhangzók és hangozzék ezer Poplacsek torkából a jelszó: Cesi do toho!

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • Matfu: sportgeza.hu/futball/2008/07/04/a_kuka_szelere_kerult_a_10-es_mez Itt lehet szavazni Sverkosra...... (2008.07.04. 21:39) Ezért estünk ki
  • jedno pivo prosim: Azóta is gyászban a szívem, az pedig egyenesen baromság, hogy Cech miatt kellett volna búcsúznia a... (2008.06.19. 08:49) Hazamentek. Holnap elemezzük, miért.
  • Dr. Zoidberg: Haydi Türkiye! (2008.06.18. 14:41) Csehország-Törökország LIVE
  • Matfu: Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, én 2:0-nál is éreztem, hogy nehéz lesz a vége. Ti nem láttáto... (2008.06.17. 08:59) Két perc alatt kinyírtak minket
  • Scala: N.Zoli · foldiek.blog.hu 2008.06.16. 00:06:39 Szóval abban egyetértek, hogy nem a kapus a hibás, ... (2008.06.16. 21:04) Hogy fájhatna ennél jobban?!

Egy aktuális visszatekintés: Vladimir Šmicer

2008.04.22. 08:12 Ultras U Fleku

Pályára lép ma a Liverpool a Chelsea ellen a Bl elődöntőjében, ezért úgy gondoltuk, az évek során számos cseh játékost (most csak szlovákjuk van, ellentétben ugyebár az ellenféllel) foglalkoztató vörösök egy olyan történelmi sikeréről posztolunk, melynek tevékeny részese volt egy roppant szimpatikus, tehetségéhez és tudásához mérten szerény, kedves figura, Vladimír Šmicer.

A meccsbe történő végleges visszatérést jelentő gól szerzője később a büntetők során sem hibázott, a Liverpool utolsó rúgójaként már csak ki kellett szurkolni, hogy Dudek kiszedje az utolsó milánói kísérletet, és a meccs egyik hőseként már rohanhatott is ünnepelni. Kicsit rontsunk ünnepet: még a mérkőzés előtt történt, hogy Rafael Benítez úgy határozott, nem újítja meg a sérülékeny fedezet szerződését, így a döntőben történtek ellenére Šmicer szabadügynökként távozhatott a csapattól.

Bordeaux következett – ne felejtsük el, korábban már nyert francia bajnoki címet is, még a Lens alkalmazásában - ahol sérülések miatt elég ritkán tudott csak pályára lépni (pedig abban az évben megadatott neki, hogy visszatérjen az Anfield-re, hiszen a franciákat összesorsolták a Bl-ben a Liverpoolal), majd tavaly hazatért. Jelenleg is a Slavia alkalmazottja, de makacs sérülései miatt jelenleg sem harcra kész a 34 éves játékos.

A cseh válogatottban 83 mérkőzést teljesített, melyeken 27 gólt szerzett, sőt, 1993-ban egyszer még a csehszlovák csapatban is pályára lépett! Egyedülálló eredményei közül kiemelkedik, hogy az egyetlen cseh játékos, aki három Európa-bajnokságon is gólt szerzett (’96, ’00, ’04). Mit mondjunk, nem bánnánk, ha egy hozzá hasonló képességű játékos szaladgálna most is a csapat jobbszélén.

mondjad, poplacsek!

Címkék: video történelem smicer

A bejegyzés trackback címe:

https://hajracsehek.blog.hu/api/trackback/id/tr13436492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása