HTML

Hajrá csehek

Folyjon a sör, torlódjanak a mássalhangzók és hangozzék ezer Poplacsek torkából a jelszó: Cesi do toho!

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • Matfu: sportgeza.hu/futball/2008/07/04/a_kuka_szelere_kerult_a_10-es_mez Itt lehet szavazni Sverkosra...... (2008.07.04. 21:39) Ezért estünk ki
  • jedno pivo prosim: Azóta is gyászban a szívem, az pedig egyenesen baromság, hogy Cech miatt kellett volna búcsúznia a... (2008.06.19. 08:49) Hazamentek. Holnap elemezzük, miért.
  • Dr. Zoidberg: Haydi Türkiye! (2008.06.18. 14:41) Csehország-Törökország LIVE
  • Matfu: Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, én 2:0-nál is éreztem, hogy nehéz lesz a vége. Ti nem láttáto... (2008.06.17. 08:59) Két perc alatt kinyírtak minket
  • Scala: N.Zoli · foldiek.blog.hu 2008.06.16. 00:06:39 Szóval abban egyetértek, hogy nem a kapus a hibás, ... (2008.06.16. 21:04) Hogy fájhatna ennél jobban?!

Rosicky: Eb helyett műtét!

2008.05.13. 21:48 Ultras U Fleku

Fontos dolgok történtek az utolsó poszt óta! Először is eldőlni látszik a bajnokság, hiszen a pár fordulóval ezelőtt még igen leszakadni látszó Slavia huszáros rohammal (egy játéknappal a zárás előtt, azaz a legjobbkor) befoglalta az első helyet. A Sparta erre dühében büntetőkkel megnyerte a cseh kupát a Liberec ellen, miután 0-0-s rendes játékidőt követően 4-3-ra jobbnak bizonyult az orosz rulettben ellenfelénél. Ezek azonban csak hírecskék, mert jövünk a kalapáccsal: Rosicky sajtótájékoztatón tudatta a reménykedő néppel, hogy immár bizonyosan nem lép pályára az Európa-bajnokságon. És ez bizony rohadt egy szar hír.

A térdszalag-problémák miatt január óta harcképtelen kapitány pénteken jelentette be, hogy semmiképpen nem tudja vállalni a játékot a nyári seregszemlén, a pályán történő rohangálás helyett ugyanis újabb (korrekciós) műtét vár rá, melyet sokáig ellenzett, hiszen úgy nézett ki, talán összedrótozzák június 7-re, de meggyőzték róla, hogy a pályafutása fontosabb. A cseh válogatottnak szorítók számára az az enyhítő körülmény hozhat írt a sajgó sebre, hogy Nedved ezek után szinte bizonyosan vállalni fogja a játékot. Reménykedni mindenesetre lehet…

És akkor a bajnokságról pár szó: ahogy említettük, három fordulóval a zárás előtt négy ponttal ment a Sparta, és úgy tűnt, semmi sem gátolhatja meg őket a bajnoki cím besöprésében, ám két egymást követő vereségüknek köszönhetően máris a Slavia feszít az élen. A bordók ugyanis hatalmas meglepetésre otthonukban buktak el a Banik Ostrava ellen, miközben a vörös csillagosok a Mlada Boleslavtól hozták el mindhárom pontot, ezzel pedig egy fordulóval a vége előtt két ponttal vezetnek. A Slavia otthon lehet bajnok (a kiesés elől épphogy megmenekült Jablonecet fogadják), a Sparta pedig a kupadöntős ellenfelével meccsel otthon, de csoda kellene, az pedig már ritkán jön ennyire a végén.

mondjad, poplacsek!

Címkék: válogatott liga rosicky gyorshír

A bejegyzés trackback címe:

https://hajracsehek.blog.hu/api/trackback/id/tr34467159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása