HTML

Hajrá csehek

Folyjon a sör, torlódjanak a mássalhangzók és hangozzék ezer Poplacsek torkából a jelszó: Cesi do toho!

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • Matfu: sportgeza.hu/futball/2008/07/04/a_kuka_szelere_kerult_a_10-es_mez Itt lehet szavazni Sverkosra...... (2008.07.04. 21:39) Ezért estünk ki
  • jedno pivo prosim: Azóta is gyászban a szívem, az pedig egyenesen baromság, hogy Cech miatt kellett volna búcsúznia a... (2008.06.19. 08:49) Hazamentek. Holnap elemezzük, miért.
  • Dr. Zoidberg: Haydi Türkiye! (2008.06.18. 14:41) Csehország-Törökország LIVE
  • Matfu: Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, én 2:0-nál is éreztem, hogy nehéz lesz a vége. Ti nem láttáto... (2008.06.17. 08:59) Két perc alatt kinyírtak minket
  • Scala: N.Zoli · foldiek.blog.hu 2008.06.16. 00:06:39 Szóval abban egyetértek, hogy nem a kapus a hibás, ... (2008.06.16. 21:04) Hogy fájhatna ennél jobban?!

Skócia kipipálva, két nap a gongig!

2008.06.05. 17:05 Ultras U Fleku

Lejátszottuk az utolsó előkészületi meccsünket (Skócia semmiféle gondot nem okozott), mostanra a fiúk már visszatértek Ausztriába, és ott töltik a hátralévő napokat. Szám szerint mindkettőt, ami még hátravan. Szombat este ugyanis ránk figyel a világ, mikor is kifutunk a pályára, hogy a háborúkat elbliccelő, helyette órát, csokit, pénzt gyártó, nagyképű bankárok fejébe verjük: nem minden a hazai pálya! Van itt néhány hír, meg egy fontosnak tűnő megállapítás, melyet hajtás után egyből kedves rátok is szabadítunk.

A száraz tények:

Csehország – Skócai 3-1 (gólszerzők: Sionko 60, 90 Kadlec 84. – Clarkson 85)

Petr Cech — Zdenek Pospech (74. perc Tomas Sivok), Tomas Ujfalusi (46. perc David Rozehnal), Radoslav Kovac, Marek Jankulovski (46. perc Michal Kadlec) — Jan Polak, Tomas Galasek — Libor Sionko, Marek Matejovsky (46. perc David Jarolim), Rudolf Skacel (46. perc Jaroslav Plasil) — Jan Koller (46 perc Vaclav Sverkos)

A Litvánia elleni meccshez képest változás, hogy most nem a 4-3-3-al léptünk pályára, hanem egy teljesen átformált 4-2-3-1-el, amiben valószínűleg szerepe van az ostravai Maradona harmatos teljesítményének. Baros valóban élt meg szebb napokat is, hogy mást ne mondjunk, ő az Eb gólkirályi címének védője, de a Pompeyben egyáltalán nem lőtt gólt, és az előkészületi meccseken sem volt meggyőző. Brückner valószínűleg nem nagyon bízik benne, hogy formába lendül a Svájc elleni meccsig, ezért keres alternatív megoldást – véleményünk szerint viszont inkább a még csak 21 éves Martin Fenin-t kellene vészmegoldásként melegen tartani.

Ez a rendszer egyébként is jobban fekszik talán a jelenlegi csapatnak, mely pont a középpályán tűnik kicsit gyengébbnek elődjeinél, bár a jobbszélen a Smicer-utódként beharangozott Sionko, a balszélen pedig a cseh gólkirály, Sverkos, középen pedig vagy a readingi Matejovszki, vagy a hamburgi Jarolim azért nem tűnik erőtlennek. És akkor jöjjön a meglepetés: a két védekező középpályás közül ugyebár az egyik poszt magától értetődően Galáseké, a másik várományosa viszont a parádés cseh hagyományoknak köszönhetően nem más, mint egy irányító, Polak. Tehát rögtön revideáljunk: szó sincs itt kérem szépen két védekező középpályásról, hanem bizony sokkal inkább egy 4-1-4-1 rendszert láthatunk a csehektől, akiktől korábban is megszokhattuk már, hogy szépen, a közönséget kiszolgálva játszanak. Most sem fogunk csalódni!

A skótok ellen már sokkal biztatóbbnak látta a játékot a mester is: "a védelmünk is jobb volt, de ami még örömtelibb, támadásban ötletesebben, tetszetősebben kombináltak a játékosaim, különösen a második félidőben". Brückner ehhez még annyit tett hozzá, hogy pontosan tudja már, kikkel kezd majd Svájc ellen, sőt, mosolyogva hozzátette, hogy azt is tudja, az ellenfelük hogy fog felállni. Ebből csak cseh győzelem születhet, lássuk be.

3 poplacsek már megmondta a magáét

Címkék: video válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://hajracsehek.blog.hu/api/trackback/id/tr41505391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.06.07. 11:31:45

na srácok, szedjétek szét a helvéteket! nagyon szurkolok nektek!
süti beállítások módosítása