HTML

Hajrá csehek

Folyjon a sör, torlódjanak a mássalhangzók és hangozzék ezer Poplacsek torkából a jelszó: Cesi do toho!

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • Matfu: sportgeza.hu/futball/2008/07/04/a_kuka_szelere_kerult_a_10-es_mez Itt lehet szavazni Sverkosra...... (2008.07.04. 21:39) Ezért estünk ki
  • jedno pivo prosim: Azóta is gyászban a szívem, az pedig egyenesen baromság, hogy Cech miatt kellett volna búcsúznia a... (2008.06.19. 08:49) Hazamentek. Holnap elemezzük, miért.
  • Dr. Zoidberg: Haydi Türkiye! (2008.06.18. 14:41) Csehország-Törökország LIVE
  • Matfu: Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, én 2:0-nál is éreztem, hogy nehéz lesz a vége. Ti nem láttáto... (2008.06.17. 08:59) Két perc alatt kinyírtak minket
  • Scala: N.Zoli · foldiek.blog.hu 2008.06.16. 00:06:39 Szóval abban egyetértek, hogy nem a kapus a hibás, ... (2008.06.16. 21:04) Hogy fájhatna ennél jobban?!

Liga hajrá, lábadozó Rosicky és egyéb hírek

2008.04.29. 09:40 Ultras U Fleku

Három fordulóval ezelőtt hajszálra ugyanannyi ponttal állt a cseh bajnokság élén a két ősi rivális, a Sparta és a Slavia, mostanra azonban egyre inkább úgy néz ki, hogy eldőlt a versenyfutás. Négy fordulóval a vége előtt már hárommal ment a Sparta, a hétvégén pedig akár minden el is dőlhetett volna, hiszen a Sesivani hazai pályán szenvedett megsemmisítő, 0-3-as vereséget a Viktoria Zizkov ellen (egy teljes félidőt emberhátrányban játszva), de a sors úgy gondolta, még korai lenne ünnepelni: a Zelezná Spártá (Vas Spárta) is csak döntetlenre volt képes a Bohemians vendégeként. Három fordulóval a zárás előtt így négy ponttal mennek a bordók, csoda kell tehát a Slaviának. Hajtás után további hírek, többek között a válogatott háza tájáról is.

Kezdjük is mindjárt egy örömteli hírrel, mely szerint Rosicky térde gyógyulásnak indult, és jelen pillanatban már az irányító is komoly esélyt lát rá, hogy pályára lépjen az Európa-bajnokságon. A február óta harcképtelen fedezet sajnos edzeni még nem kezdhetett el, így ha a hírek biztatóak is, az továbbra is kérdés, hogy mennyire használ akár a játékosnak, akár a válogatottnak egy erőltetett, siettetett visszatérés. Nem kérdés, egy jó Rosickyval lényegesen erősebb a cseh csapat, viszont egy nem teljesen egészséges, lábát kapkodó játékos akár rossz irányba is eldöntheti a válogatott sorsát, arról nem is beszélve, hogy a még mindig fiatalnak számító (28) Kis Mozart karrierjére milyen hatással lenne egy rásérülés. Kérdezzük meg talán Ronaldót…

Az Eb-hez kapcsolódó hír, hogy a 96-os ezüstcsapat edzője, Dusan Uhrin a cseh futball legnagyobb kitüntetésének számító Dr. Vaclav Jira-díjat (Cen dr. Vaclava Jiry) vehette át. Beszédében jelezte, hogy reméli, utódja egy ennél is szebb kitüntetésben részesülhet majd a nyári esemény után. Egyetértünk, Dusan!

Komoly pénzbüntetésre ítélt a cseh bíróság egy amatőr játékost a pályán elkövetett szabálytalanságáért. Jiri Benes (hehe, szerintünk nem rokon), a kelet-bohémiai ligában játszó Sokol Horineves játékosa a Trebes elleni meccsen rúgta fel Milan Simeket (szerintünk ő sem rokon), akinek fecnikre tört a bokája és a térde – ezek után van képünk a belépő komolyságáról – és mivel ellenfele csak sárgát kapott, úgy döntött, perel. Jól tette, most már csak ki kell találnia, mire költi a 130.000 koronáját. (nagyjából egy nullát kell hozzácsapni a HUF érték megkapásához)

3 poplacsek már megmondta a magáét

Címkék: válogatott liga rosicky gyorshír

A bejegyzés trackback címe:

https://hajracsehek.blog.hu/api/trackback/id/tr58446536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2008.04.30. 17:39:01

Ha már aktuális: az ex-hannoveres/bayeres Simák (jelenleg Sanyi pajtása a CZ Jenában) nyáron kicsit délebbre vonul, a Stuttgart igazolta át. Anno komoly tálentumnak vélték, de nem bírta a strapát.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.04. 00:10:32

Lehet tudni mikor áll edzésbe Rosicky?

szétbaszta a izét az óriásrobot 2008.05.04. 17:52:29

ha egyáltalán még idén edzésbe áll...
süti beállítások módosítása